Gyllene triangeln

Gyllene triangeln
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789187711329
Utgivningsdatum:
2015-03-07
Förlag:

Tredje delen i serien Brottsplats Sverige. Staffan Borg visste att polisen misstänkte honom för mordet på Helena Artell. Men det betydde ingenting. Inte just nu, inte när hela kroppen värkte efter en sil. Men vad Staffan inte visste var att någon annan också jagade honom. Någon som till varje pris måste hinna före polisen. Någon som tänkte döda Staffan Borg ...

Romanerna som utspelar sig i den fiktiva Staden är skrivna på 70-talet under pseudonymen Bo Lagevi där flera författare ingick. De tre delarna av Kjell E. Genberg är Om sanningen ska fram, Förloraren tar allt, Gyllene triangeln.

Välj det land som blir ditt nästa resmål och låt dig inspireras av våra resor. Svenska Frimurarorden är en organisation med många olika enheter och funktioner. Vad är Svenska Frimurare Orden. I över 275 år har Frimurarorden varit en vital del av det svenska samhället. Singelresor - för dig som vill resa tillsammans med andra singelresenärer, oavsett civilstånd Pumin är en medelstor vallhund, runt 40 cm i mankhöjd, Den skall vara kvadratisk med sluttande rygglinje. Vi besöker den mångkulturella staden Kuala Lumpur där Petronas Twin Towers har blivit stadens självklara. Vad är Svenska Frimurare Orden. Gyllene snittet eller φ (grekiska bokstaven fi), på latin: sectio aurea, är det förhållande som erhålls när en sträcka delas i en längre del a och en kortare.