Inkluderande pedagogik i skandinaviskt perspektiv

Inkluderande pedagogik i skandinaviskt perspektiv
Antal sidor:
206
Upplaga:
1
ISBN:
9789147052899
Utgivningsdatum:
2006-06-01
Förlag:

En bok inom pedagoik och didaktik som hjälper läraren att hantera och få perspektiv på sitt arbete att inkludera hela gruppen med hänsyn till alla olikheter som deltagarna i gruppen besitter. Starkt efterfrågad.

Priset gäller för varje separat artikel i serien.

Lärares och elevers attityder till grannspråken kännetecknas dock sedan årtionden av ointresse eller till och med viss beröringsskräck. Den är både folkligt och politiskt förankrad. Premier League Fotboll - visas på Viasat Klicka på Premier League för länk till spelschema, 11/8 - 13/5; La Liga Fotboll - visas på Viasat Spanien, 18/8 - 20/5 Den nordiska språkgemenskapen har en lång historia. Lärares och elevers attityder till grannspråken kännetecknas dock sedan årtionden av ointresse eller till och med viss beröringsskräck.

Lärares och elevers attityder till grannspråken kännetecknas dock sedan årtionden av ointresse eller till och med viss beröringsskräck. Lärares och elevers attityder till grannspråken kännetecknas dock sedan årtionden av ointresse eller till och med viss beröringsskräck.

Lärares och elevers attityder till grannspråken kännetecknas dock sedan årtionden av ointresse eller till och med viss beröringsskräck. Den nordiska språkgemenskapen har en lång historia. Premier League Fotboll - visas på Viasat Klicka på Premier League för länk till spelschema, 11/8 - 13/5; La Liga Fotboll - visas på Viasat Spanien, 18/8 - 20/5 Den nordiska språkgemenskapen har en lång historia.

Premier League Fotboll - visas på Viasat Klicka på Premier League för länk till spelschema, 11/8 - 13/5; La Liga Fotboll - visas på Viasat Spanien, 18/8 - 20/5 Den nordiska språkgemenskapen har en lång historia.