Våra älskade ungar - En spegling av oss vuxna

Våra älskade ungar - En spegling av oss vuxna
Antal sidor:
160
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789163770753
Utgivningsdatum:
2015-01-19
Förlag:

Våra barn är små avbilder av oss vuxna. Både i utseende och beteende. Hos vissa är det väldigt tydligt men ibland kan det visa sig på ett sätt som inte alls är uppenbart. Men de speglar oss och vårt sätt att vara mycket tydligare än vad vi tror. Barn gör som vi gör, inte som vi säger. Jag har sett vad jag genom mitt beteende lärt mina barn, inte roligt, men utvecklande. Här kommer mina erfarenheter och sanningar blandat med konkreta tips och råd. Lev inte för dina barn - lev tillsammans med dem! www.anneliebostrom.se

Mina behandlingar fungerar som en adaptogen, dvs du som klient får det du behöver för tillfället. Detta är ett MYCKET VIKTIGT ämne då det omedvetet påverkar och styr det mesta i våra liv. Inre barnet.

Detta är ett MYCKET VIKTIGT ämne då det omedvetet påverkar och styr det mesta i våra liv. Mina behandlingar fungerar som en adaptogen, dvs du som klient får det du behöver för tillfället. Inre barnet. Inre barnet.

Detta är ett MYCKET VIKTIGT ämne då det omedvetet påverkar och styr det mesta i våra liv. Inre barnet. Alla behandlingar som erbjuds hjälper till att lösa upp spänningar och blockeringar i den fysiska kroppen. Jag hoppas att det ska ge alla lite bättre förståelse för sitt Inre Barn, och därmed samtidigt bättre förståelse för sig själv och … Många tänker ”KNARK” med stora bokstäver men de kanske inte inser att barnen, ungdomarna och de vuxna med ADHD reagerar tvärtemot vad de flesta andra gör av en sådan medicin, de är liksom redan påtända för att använda den terminologin, med medicinen blir de normala.