Mörkrets alla färger

Mörkrets alla färger
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789174130645
Utgivningsdatum:
2010-10-06
Förlag:

Nu i lågprisutgåva! Alan Banks ställs mot den mäktiga underrättelsetjänsten! Liket efter en man hittas hängande i ett träd i skogen nära Eastvale. Han identifieras som Mark Hardcastle. Trots att den homosexuelle Mark var framgångsrik och omtyckt drar kriminalkommissarie Annie Cabbot först slutsatsen att han har tagit livet av sig. Men när Marks äldre och välbärgade älskare, Laurence Silbert, hittas brutalt ihjälslagen inser Annie att det är mer komplicerat än så. Hon vänder sig till överkommissarie Alan Banks för att få hans hjälp, trots att det innebär att han måste avbryta sin semester och lämna sin nya flickvän.

Det visar sig att Silbert var en spion åt MI6 och snart gör en annan underrättelsetjänst, MI5, allt för att försvåra utredningen. Banks och Cabbot upptäcker att inget är vad det verkar vara i ett fall där sanningar och lögner avlöser varandra

Om MSC Cruises: Maten som serveras kommer övervägande från det Italienska köket. barncyklar, tävlingscyklar och hybridcyklar. 2. Här hittar du presenttips på roliga och annorlunda presenter till både killar och tjejer, vuxna som barn. Robinson är mest känd för sina kriminalromaner med handlingen förlagd till den fiktiva staden Eastvale i Yorkshire med Alan Banks i huvudrollen, men han har också givit ut. Next Generation Teamwear - innovativa och funktionella plagg som ger laget optimala förutsättningar att prestera på topp i alla lägen. Robinson är mest känd för sina kriminalromaner med handlingen förlagd till den fiktiva staden Eastvale i Yorkshire med Alan Banks i huvudrollen, men han har också givit ut. barncyklar, tävlingscyklar och hybridcyklar. nr. se.