Pansarhjärta

Pansarhjärta
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789176513453
Utgivningsdatum:
2017-02-24
Förlag:

Två kvinnor påträffas drunknade i sitt eget blod. Alla tecken tyder på att en ny seriemördare går lös i Oslo. Harry Hole släpas tillbaka från sin exil i Hongkong för att tillsammans med Kaja Solness vid Oslopolisen kartlägga mördarens mönster. Spåren leder till en fjällstuga.

Efter flera nära döden-upplevelser finner sig Harry Hole snart på randen till en vulkan i Kongo för en avgörande konfrontation. Pansarhjärta är Jo Nesbøs åttonde roman om Harry Hole. Översättare: Per Olaisen, Omslagsformgivare: Marcell Bandicksson

Boklistorna uppdateras kontinuerligt. Ska du se EN BRA FILM. Jo Nesbø, född 29 mars 1960 i Oslo och uppvuxen i Molde, är en norsk författare och musiker. Nesbø är utbildad civilekonom och finansanalytiker från Norges Handelshøyskole och har arbetat både som aktiemäklare och journalist.

Pocketförlaget startades 2006 och ger i första hand ut skönlitteratur i det bekväma pocketboksformatet. Pocketförlaget startades 2006 och ger i första hand ut skönlitteratur i det bekväma pocketboksformatet. Böckerna är i gott antikvariskt skick och i oktavformat om inte annat anges. Utgivningen är bred och kvalitativ, och vi samarbetar med alla svenska förlag. Så är den här JO NESBÖ filmen GRYM.

Böckerna är i gott antikvariskt skick och i oktavformat om inte annat anges.