Sveket

Sveket
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789177610168
Utgivningsdatum:
2017-07-17
Förlag:

Malin bär ett nytt barn under sitt hjärta, men den här gången vet hon inte om det är ett kärleksbarn. Det kan vara Haralds barn - men det kan lika gärna vara Torgrims. Arvsynd ekade det inne i hennes huvud. Arvsynd. Gud kunne inte nöja sig med att straffa henne. Hennes synd måste även drabba de andra. Hon sträckte långsamt ut handen och famlade över nattduksbordet tills hennes fingrar fann farmors kors. Hon drog det till sig och lade munnen mot den kalla metallen och slöt ögonen. - Hjälp mig, farmor, viskade hon ut i det tysta rummet. Låt honom få leva! Hon lade försiktigt korset på det lilla huvudet som vilade mot hennes bröst och höll det där medan hennes hjärta grät om nåd.

Sedan slöt hon handen om det igen och höll det mot munnen medan hon lutade huvudet bakåt på kudden och gav efter för gråten.

Simon Scarrow, född 1962 i Nigeria, är en brittisk författare. 12-3-2018 · Helena Hedqvist bröt pakten med Alexandra Lothander. Expressens ledarsida, liberal, med nya ledare och krönikor varje dag. Förberedelserna inför årets stora societetsbröllop har blivit djupt infekterade. Simon Scarrow, född 1962 i Nigeria, är en brittisk författare. ”Idol”-Kevin om sveket från bästa vännen: ”Han vände halva skolan mot mig” Sveket från Centern. 12-3-2018 · Helena Hedqvist bröt pakten med Alexandra Lothander. Nu har regeringen presenterat sin landsbygdsproposition som många väntat på med stort intresse. Djurrättsalliansen menar att detta är ett PR-jippo som visar en förljugen.