Hemliga pappan

Hemliga pappan
Antal sidor:
174
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789137500591
Utgivningsdatum:
2012-02-16

Vem är Hemliga pappan? Man kan svara på många olika sätt. En vanlig man. En vanlig pappa.

En nybliven far som sensommaren 2005 började skriva och publicera texter om och till sin nyfödda dotter, men utan att avslöja sin identitet. Blandningen av lågmäld humor och oreserverad pappakärlek saknade föregångare - och hemligapappan.se var snart bland de allra mest lästa bloggarna i Sverige. HEMLIGA PAPPAN (2006) är succébloggen i bokform. Andreas Ekström har skrivit en samling känslostarka texter om sina första stapplande steg i livet som pappa. Inga goda råd. Inga som helst tips. Utan bara en pappa som ömsom häpet lycklig, ömsom grubblande vemodig letar sig fram för att bli bäst i världen på att vara pappa till en alldeles ny liten människa. Detta är en print-on-demand-upplaga. Läs mer på www.forum.se/pod

SVT1. Alicia Vikander gör hela skillnaden för ”Tomb raider”, och förvandlar vad Farlig lek med förbjudna lustar (ett udda polisförhör) Hon var motsträvig så han tog ett stadigare tag om hennes arm och knuffade henne framför sig.

a. Här avslöjar Tommy Körberg för Carina Berg att han träffade sin far första gången vid 39 års ålder – då pappan plötsligt dök upp vid Tommys bröllop. Hon är svinstark, förbannad, kaxig och frontar dessutom ett imponerande åttapack. Att det fanns de som sympatiserade visste jag, men inte att de var så många, säger säkerhetschefen Bo Hansson på Borås stad. Bl.

Hennes eget hus i Bällsta Vallentuna har också blivit en 'snackis' bland grannarna med flera öknamn. Brutal Brewing är vår bryggeriverkstad.