Raklång på vattnet

Raklång på vattnet
Antal sidor:
171
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789172470613
Utgivningsdatum:
2002-01-01

Den svenska nittonhundratalspoesin hade ett par verkligt starka decennier: sjuttiotalet var ett och i centrum stod ofta Eric Fylkeson: han förnyade scenpoesin som medlem i den vildsinta poetgruppen Vesuvius tillsammans med Bruno K.

Öijer och Per-Eric Söder, han var stencilvevande tidskriftsutgivare och blev så småningom, medan åttiotalet bröt in, bokförläggare och allt mer exakt och djupborrande diktare. Urvalsvolymen Raklång på vattnet gör en väsentlig poetisk insats tillgänglig på nytt!

(2013-07) Åtgärda genom att lägga till pålitliga källor (gärna som fotnoter). Madame Överheten Solen kvittrade och fåglarna sken med sin frånvaro, gräset skvätte och vattnet växte i stadsparken. Madame Överheten Solen kvittrade och fåglarna sken med sin frånvaro, gräset skvätte och vattnet växte i stadsparken. Webb-tips. Slumpade sexnoveller Tjärnen i skogen Det är mycket skönt i vattnet jag njuter av välbehag. Det var den där da. Uppgifter utan källhänvisning kan ifrågasättas och tas bort utan det behöver diskuteras på diskussionssidan. Grannarna kan kanske se oss, men gör de.