Kysstäckt

Kysstäckt
Antal sidor:
209
Upplaga:
1
Författare:
ISBN:
9789164204608
Utgivningsdatum:
2016-09-06
Förlag:

Rosanna Wildes erotiska noveller har rönt framgång och hon har blivit lite av en kändis.

Hon blir flitigt uppvaktad och får många romantiska förslag. Oväntat nog kommer även ett erbjudande från Rosannas före detta man Nathan.

Han bor nu med sin älskarinna, den unga Solange, men saknar Rosanna. Därför föreslår han att Rosanna ska flytta in, för att pröva på en alternativ livsstil. Rosanna tvekar. Att återvända till Nathan är att ta ett steg tillbaka till det gamla. Det känns inte rätt. Men vad är det rätta? Hur bör man leva för att äntligen bli tillfredsställd? Kysstäckt är den tredje delen i berättelsen om en mogen kvinnas sexuella uppvaknande. Tidigare har Hudhunger och Nakenlek utkommit.

Pocketförlaget startades 2006 och ger i första hand ut skönlitteratur i det bekväma pocketboksformatet.

Pocketförlaget startades 2006 och ger i första hand ut skönlitteratur i det bekväma pocketboksformatet. Böcker är bäst på pocket. Utgivningen är bred och kvalitativ, och vi samarbetar med alla svenska förlag. Utgivningen är bred och kvalitativ, och vi samarbetar med alla svenska förlag. Helst med fina miljöer kanske med lite innehåll ”story”, lite på kvinnans villkor och så vidare'. 'Kan du rekommendera någon bra sensuell film. 'Kan du rekommendera någon bra sensuell film.