Tala för publik

Tala för publik
Antal sidor:
52
Upplaga:
2
Författare:
ISBN:
9789186951009
Utgivningsdatum:
2011-06-01
Förlag:

En presentation, ett föredrag, en lektion, ett seminarium. En konstart tyckte de anrika grekerna och upphöjde argumentation till en av de sju konsterna. Inte så krångligt tycker många nu - kan man något om ämnet är det bara att ställa sig upp.

Sanningen ligger kanske någonstans mitt emellan. Kanske är du redan trygg i dina presentationer men vill bli bättre på vissa områden? Se med hjälp av bokens checklistor vad du redan kan och ägna din uppmärksamhet åt de delar du vill förbättra.

Fler kulturinstitutioner borde engagera sig i och lyfta frågan hur man kan nå en bredare publik, tycker kulturministern Alice Bah Kunhke.

översätt.

Schüco SmartActive, antimikrobiell ytbehandling för minskad smittorisk Kladdiga handtag på förskolan,. Välkomsttalets slut signalerar bjudningens verkliga början. Schüco SmartActive, antimikrobiell ytbehandling för minskad smittorisk Kladdiga handtag på förskolan,. Det är en teknik för att få in sitt budskap, något mer än att få ut sitt budskap alltså. Välkommen och tack för att du använder www. Ett bra välkomsttal är kort, vänligt och innehåller en skål. Vi har dessutom en stor samling roliga bilder i arkivet, för att inte tala om alla skojjiga dryckes-visor (snapsvisor, ölvisor, vinvisor, m.