Den otroliga boken om havets djur

Den otroliga boken om havets djur
Antal sidor:
80
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789174618761
Utgivningsdatum:
2017-07-14
Förlag:

Denna vackert illustrerade bok tar dig med till havets djup, där du får möta alla möjliga sorters spännande djur - alltifrån den gigantiska blåvalen till den livsfarliga flodhästen och den underliga klumpfisken. Den otroliga boken om havets djur beskriver en mängd olika varelser med hjälp av fantastiska illustrationer. Här får du se enorma bestar, som knölvalen och jättelika bläckfiskar, liksom välkända namn som späckhuggaren och clownfisken. Till varje illustration finns spännande fakta.

Ta reda på vilket djur vars blodådror en människa skulle kunna simma genom, vem som jagar genom att blåsa bubblor och vilken fisk som har en näbb! Läs om dessa och andra spännande fakta i denna underbara bok om några av våra mest intressanta havsdjur. I samma serie finns även Den otroliga boken om dinosaurier och Den otroliga boken om djur. "Den otroliga boken om havets djur vänder sig till vetgiriga barn, 6-9 år gamla, med intresse för allt spännande som går att upptäcka i världens hav.[...] Texten är kortfattad och uppställd punktvis med träffsäker information, som stimulerar både barnets intresse och fantasi. Den faktarika texten kompletteras med njutbara, tydliga och välgjorda illustrationer i stor omfattning." Bengt Magnusson Björksten, BTJ

viii,190 sidor + plansch. Helsingfors 1899. Om den aristokratiska familjen och dess tjänstefolk på det fiktiva godset Downton Abbey i engelska North Riding of Yorkshire. Om den aristokratiska familjen och dess tjänstefolk på det fiktiva godset Downton Abbey i engelska North Riding of Yorkshire. Helsingfors 1899. Allt styrt av familjens överhuvud Lord Grantham. Helsingfors 1899. Läs även de 5 första delarna av Insikter där jag berättar om mina egna erfarenheter av sjukvården. 1.