Balansboken : 5 steg till balans i livet

Balansboken : 5 steg till balans i livet
Antal sidor:
255
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789198386103
Utgivningsdatum:
2017-03-10

"Balansboken är den ultimata guiden för dig som vill behärska vardagspusslet och skapa ett lyckligt liv i balans." * Vill du må bra i vardagen? * Vill du vinna kampen mot vardagsstressen? * Vill du njuta av livet och samtidigt växa som människa? * Vill du leva ett balanserat liv? Då kommer Balansboken att passa dig utmärkt. Med hjälp av experter inom olika områden, forskning, berättelser ur verkliga livet och massvis med egna erfarenheter visar Peter Jumrukovski att alla kan skapa sig ett lyckligare och mer balanserat liv. Balansboken går igenom fem steg som alla syftar till att ta dig närmare balans i livet. De fem stegen vi kommer att gå igenom är följande: Steg 1: Harmoni i livet Steg 2: Passion i livet Steg 3: Kärlek i livet Steg 4: Tillväxt och utveckling i livet Steg 5: Tillfredsställelse i livet Steg X: Det hemliga steget Oavsett vem du är eller var du befinner dig i livet kommer den här boken att ge dig massvis med verktyg för att finna balans i ditt liv. Om författaren: PETER JUMRUKOVSKI är en författare, föreläsare och VM-medaljör som lever som han lär. Genom att de senaste femton åren arbeta med målsättningar har han lyckats vinna ett VM-brons (Shotokan) och åtta SM-guld i karate, skrivit en bok på 40 dagar, rest över hela världen, blivit en av landets bästa säljare och nyligen uppfyllt sin barndomsdröm om att korsa Atlanten och flytta hela vägen till Los Angeles. Hans önskan har länge varit att hjälpa andra människor att skapa sig ett bättre liv, och det är precis det han gör just nu! Balansboken är Peters tredje bok. Hans tidigare böcker Ångra inget och Målboken har under det senaste året varit bland de populäraste böckerna inom personlig utveckling i Sverige. Målboken har till och med översatts till engelska och utgivits i USA. Röster om Peters tidigare böcker: "Så bra bok. Steg för steg för att kunna lyckas i livet. Bland den bästa bok jag läst helt klart." - Kristina Gidmo "Har läst klart din andra bok nu och älskar den precis som den första." - Elliot Tjärnström "Fick den igår. Har börjat läsa den. Fantastiskt bra bok. Älskar den!" - Natasha Naumovska

Det tog mig 20 år att.

Hem; Inspiration. Nyheter i Livsenergi; Krönikor; Författare; Event; Medlemstidning Det finns flera sätt att beskriva balans men idag vill jag dela med mig av den bästa beskrivningen av balans som jag någonsin hört. Hem; Inspiration. Du har inga produkter i varukorgen.

Det tog mig 20 år att. Det tog mig 20 år att. Nyheter i Livsenergi; Krönikor; Författare; Event; Medlemstidning Det finns flera sätt att beskriva balans men idag vill jag dela med mig av den bästa beskrivningen av balans som jag någonsin hört. Hem; Inspiration. Nyheter i Livsenergi; Krönikor; Författare; Event; Medlemstidning Det finns flera sätt att beskriva balans men idag vill jag dela med mig av den bästa beskrivningen av balans som jag någonsin hört.