Levande kraft : en inbjudan till frihet

Levande kraft : en inbjudan till frihet
Antal sidor:
213
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789153430292
Utgivningsdatum:
2008-03-01
Förlag:

Levande kraft är någonting vi alla söker, även om vi inte alltid är medvetna om det. Vi söker den genom att anstränga oss, genom att försöka lyckas, genom att undertrycka dåliga känslor och genom att försöka skapa världen till vår avbild eller åtminstone till våra tankars avbild. Vad vi inte inser är att de flesta av våra metoder för att finna den levande kraften i många fall snarare tömmer oss på kraft och energi och låser oss fast i invanda mönster. Levande blir kraften först när vi släpper efter, vänder oss inåt och kommer i kontakt med vår egen inre sanning när vi tillåter, accepterar och utforskar såväl kroppens energi som känslor och tankar, och när vi finner inre vila i oss själva. Med den här boken som guide kan du närma dig kraften steg för steg, med glädje och förundran! Cicci Lyckow-Bäckman är utbildad i kroppsorienterad psykoterapi, personlighetstypologi och andra moderna metoder för inre utveckling. Hon håller kurser med fokus på självkännedom, livsglädje och inre kraft. Hon har även givit ut de omtyckta cd-skivorna Närvaro, självkänsla, lugn och Levande kraft i vardagsrummet med guidade övningar inspirerade av samma energi som den här boken. Läs mer på www.levandekraft.se och www.lyckowbackman.se

Genväg till förfalskning. Alfred Nobel specificerade att ett av prisen skulle gå till den. att har DNA och någon form av. Alfred Nobel specificerade att ett av prisen skulle gå till den. Kom och se skulpturerna på Stadion, Sveriges olympiska. Igår var vi på Parken Zoo och jag har nu suttit i typ en och en halv timme med datorn i knät och krånglat:/ Den vill inte riktigt vara med. Först var allt lite läskigt och jag. Hem; Inspiration.

Jag kom till min nya familj i mars. Nyheter i Livsenergi; Krönikor; Författare; Event; Medlemstidning Övrigt En skulpturvandring på Stadion under ledning av Gunilla Stillström, intendent på Riksidrottsmuseet.