Din inre kraft

Din inre kraft
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789197754101
Utgivningsdatum:
2008-12-05

Denna ljudbok är i formatet 256 kbit MP3 i stereo. Din inre kraft innehåller fem avslappningsövningar där Sanna Ehdin guidar dig på ett enkelt och behagligt sätt. Vardagen innehåller många stressmoment som splittrar oss och tar av vår kraft och energi. Genom att regelbundet stanna upp och göra dessa övningar kan du lättare återhämta dig och få ny kraft och energi. Du blir mer närvarande i det du gör och får distans till dina problem. Sinnet blir mer positivt och du förbättrar din arbetsförmåga. Stillsam musik ger en harmonisk helhet till övningarna. "Ju mer du är i dig själv, desto mer stärker du din självkänsla och din inre kraft. Det är välgörande för både kropp och själ." Sanna Ehdin Sanna Ehdin är fil. dr i immunologi och verksam som fri forskare, författare och föreläsare. Hon har tidigare givit ut sex böcker som totalt sålt i över en halv miljon exemplar. Böckerna finns också översatta till tio språk. Läs mer på www.sannarelations.

com Spår 1.

Höj din energi 15 min (musik: Tomas Edström) En grundläggande övning som hjälper dig att rensa ut och fylla på med ny positiv energi. 2. Bli mer närvarande 13 min (Musik: Peter Heddelin/Johan Appel) Träna upp din förmåga att bli mer närvarande och fokuserad med denna övning. 3. Få distans till dina problem 11 min (Musik: Björn Melander) En enkel och härlig övning som hjälper dig att få distans till det som känns jobbigt. 4. Din inre kraft 17 min (Musik: INDIGO) En övning som ökar din självrespekt och gör dig starkare. 5. Stärk din självkänsla 14 min (Musik: INDIGO) Släpp fram dig själv och låt livsgläjden få styra ditt liv.

Musik: Tomas Edström, Peter Heddelin, Johan Appel, Björn Melander och INDIGO. Producent: Björn Melander

Unsere Software ist die treibende Kraft für Prüfplaner. Ditt slutcitat fick mig att tänka på när min dotter var liten och dagispersonalen oroade. Köpa potensmedel på nätet i Sverige4. Välkommen till Fias Kraft och Hälsa. (fri att kopiera) ”Tänk om jag berättade för dig att det minst viktiga för din hälsa är att ta hand om din kropp … och att det finns andra. Läsåret 2017/ 2018 samt 2018/2019.

Jag vill uppleva inre frid med det jag bär och yttre fred med allt som är. Känner du att ditt barns tio lediga skoldagar per läsår inte riktigt räcker till. s.