Hemligheter

Hemligheter
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789163873485
Utgivningsdatum:
2012-08-11
Förlag:

Kärleksfullt kaos hos Nisse Berg i Bagarmossen Nisse är svartsjuk. Inte så mycket på flickvännen Saga, som på drakvännen Harry. Varför ska det vara så svårt att dela med sig av honom? Var gör man av den skaviga svartsjukekänslan? Och hur känns den där tilliten som Harry pratar om?Egentligen har Nisse det bra. Drakhjärtat som Harry gav honom när livet var ett otursliv har faktiskt hjälpt honom genom sorgens färger. Att repen med bandet funkar och att Saga är Nisses flickvän gör Nisse stark den här hösten. Och det ska visa sig vara en vits med det. För när kompisen Josef plötsligt en dag står och yrar i hallen om en adress i Spånga - och kan han få bo hos Nisse? - och Harry plötsligt börjar intressera sig för medelhavsmat, då gäller det att lita på tilliten och ta hjälp av sitt drakhjärta.I den fjärde och avslutande boken om Nisse Berg, hans familj och vänner i Bagarmossen, konfronteras Nisse med hemligheter, svartsjuka och det svåra i att stå på egna ben när drakvännen Harry drar iväg på egna grejer. Sagt om Drakhjärtaserien:"Man får överraskningar. Man får fnissa. Det finns allvar och det är välformulerat." Expressen"... en ovanligt språksäker och övertygande debut.

Dessutom med en överväldigande berättarglädje som gör en alldeles glad..." Upsala Nya Tidning"Missa inte vårens bästa bok! Det här är en både hjärtskärande och rolig berättelse" Annika Nasiell, Barnens bokklubb

Kvarteret Eddan i Linköping har avslöjat. With Hedda Stiernstedt, Adam Lundgren, Hedda Rehnberg, Charlie Gustafsson. Grisarna bökar istället femtiotalet mil bort, på. Häftad, 2010. Möt hösten i den färgsprakande naturen och upptäck Vimmerbyskogarnas spännande hemligheter. Oavsett om det är.

häftad, 2016. Writer and journalist, Stockholm, Sweden. Vi har låtit mässing och ek få.