Jag sökte mitt ursprung

Jag sökte mitt ursprung
Antal sidor:
276
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789163741692
Utgivningsdatum:
2013-12-17

"Jag sökte mitt ursprung" är författarens debutroman, en självbiografisk berättelse eller om man så vill, en dokumentär över hans sökande efter sin biologiske far. Han slits mellan hopp och förtvivlan innan han till slut finner jungmannen på Sydkoster med pusselbiten som leder till ursprunget, skepparen på Tjörn, Käre John? Författaren Bertil Morin började sin bana som egen företagare samma dag som Olof Palme sköts till döds i Stockholm, tillbringade sin barndom i Simrishamn, växte upp och gick i skola i Hyltebruk, flyttade till Halmstad och tog sin ingenjörsexamen. Fick sitt första jobb i Malmö efter militärtjänstgöring i Eksjö, gifte sig och flyttade till Växjö där han fortfarande är verksam i eget företag.

JOURNALISTIK | Före hösten 2015 kunde det vara riskfyllt för en journalist att uppfattas som alltför intresserad av migrationens baksidor. Södra Sveriges bästa nyhetssajt med nyheter, sport och nöje. Här förs diskussioner om Wikipedia som angår de flesta av användarna, till exempel om funktioner eller riktlinjer.

Travtipset. Hej Maggan. Kul med ditt samiska ursprung. Jag hade aldrig levat om jag inte anlitat homeopatin. Dottern (7 år) behövde nya långärmade tröjor. Ulla Wollin-Kulle visar akvareller med motiv från Åstorp till Sydafrika.