Hitta Violet Park

Hitta Violet Park
Antal sidor:
203
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789186095215
Utgivningsdatum:
2011-10-10
Förlag:

Jag träffade Violet efter att hon hade dött, men det hindrade mig inte från att lära känna henne. Hitta Violet Park är en charmig och originell historia om att hitta sig själv, berättad av den mest fängslande rösten sedan Den besynnerliga händelsen med hunden om natten. Sextonåriga Lucas Swain blir nyfiken när har hittar en urna lämnad på en taxifirmas kontor. Eftersom han är övertygad om att han känner en förbindelse med den döda gamla damen i urnan - Violet Park - försöker han få tag i den. Men han har ingen aning om att jakten på Violet Park även kommer att leda honom in på mysteriet kring försvinnandet av hans egen far.

Jenny Valentine belönades med Guardians barnbokspris för Hitta Violet Park, som är hennes debutbok.

"Det kan inte sägas annorlunda: Jenny Valentine är det bästa i ungdomsväg som jag läst på länge. Jag har läst mycket bra, men det här är strålande.

Och jag blir alldeles gråtmild av lycka när jag tänker på det. Och lyckos er som har det kvar." Boktoka Läsguide med sammanfattning och diskussionsfrågor finns att ladda ner gratis på förlagets boksamtalssida: atriumforlag.se/boksamtal.

Min mottagning ligger i centrala Stockholm och där erbjuder jag rådgivning och psykoterapi individuellt och för par.

Min mottagning ligger i centrala Stockholm och där erbjuder jag rådgivning och psykoterapi individuellt och för par. Steve Condarcure's New England Genealogy Index 18 (Family Pages) For privacy reasons, Date of Birth and Date of Marriage for persons believed to … The Department of Health conducts regular state licensing or certification inspections of health care facilities throughout the state to ensure their compliance with the state’s licensure or certification requirements. For the past 60 years, the RIAA has honored music’s best through its Gold & Platinum Awards Program.

8, the reports on. Gold & Platinum Turns 60. Chmury / Clouds / Moln, ett verk av tonsättaren och ljudkonstnären Marta Forsberg, kommer att strömma ur Ljudbänken i Tensta. Svenne Rubins - musik och show från Vansbro. Här hittar man nyheter, turnéplan och information om gruppen.