Inreda med glas

Inreda med glas
Antal sidor:
94
ISBN:
9789197629898
Utgivningsdatum:
2007-12-01
Förlag:

Inreda med glas. / Under senare delen av 1900-talet hittade man exempel på svenskt glas i de flesta svenska hem. Här fanns en och annan pjäs från seklets början av Edward Hald och Simon Gate, kanske också något konstglas från 1950- och -60-talen av Erik Höglund och säkert minst en tulpandekorerad tallrik av Ulrica Hydman-Vallien. Det är klassiskt svenskt glas som också låtit höra talas om sig internationellt.

Idag, på 2000-talet, lever traditionen vidare och förnyar sig också ständigt. I den här boken får du möta svenskt glas i de mest skiftande hemmiljöer.

Vi har gett stylisten Agnetha Wendel och fotografen Micke Persson fria händer att inreda ett antal objekt. Dessutom har två av Orrefors Kosta Boda formgivare Anna Ehrner och Martti Rytkönen inrett var sitt hus med sitt eget formgivna glas

Just nu får du säkerhetsglas till samma pris som vanligt glas när du köper ett Odla växthus (värde upp till 3 400 kr). 'Spara upp till' : 'spara') }} Butiker Se alla. Vas i porslin. Skapa en inredning, som är bestående. Vilken typ av dekoration du än väljer har vi något som hjälper dig visa din personlighet. Vas i porslin. En av Sveriges första och äldsta nätbutiker. Vi är din helhetsleverantör av högkvalitativa snickerier i Uppsala och Mälardalen.