Ett oemotståndligt förslag

Ett oemotståndligt förslag
Antal sidor:
1 Inläsare Anna Maria Käll
Upplaga:
1
Författare:
ISBN:
9789175233178
Utgivningsdatum:
2014-09-25
Förlag:

Anna Holm är 30 år och fastighetsanalytiker från Kungälv. Livet står still. Hennes pojkvän Jesper är trevlig och jobbet är okej, men det är ändå något väsentligt som saknas. En dag får hon ett rekommenderat brev från advokatbyrån Linberg & Co. Med stigande förvåning läser hon att hon har angetts som arvtagare till fem miljoner euro. För att få ta del av arvet måste hon dock utföra ett uppdrag. Hela brevet känns fullständigt otroligt, men hon måste ju i alla fall höra vad det är hon ska göra för att få arvet. Hon bestämmer sig för att ringa advokatbyrån och boka ett möte. Två veckor senare står hon i sin nya lägenhet på Öster malm i Stockholm, redo att utföra uppdraget. Men var ska hon börja och vem är egentligen den här jetset-killen Carl-Henrik Vansbo? Ett oemotståndligt förslag är ett fängslande relationsdrama om två människor som möts under märkliga omständigheter och utvecklar en närhet som kommer förändra dem för alltid. Handlingen utspelar sig i en miljö där ytan tycks vara viktigare än innehållet och där allting går att köpa. Men vad händer när en människas fasad rämnar och den riktiga personen kommer fram? Kan kärlek förändra gamla mönster och invanda beteenden?

2014-10-11 12:53: Anmäl kommentar : Har nu läst alla dina skrivna berättelser om ditt sköna sex med en lite äldre kvinna. 2014-10-11 12:53: Anmäl kommentar : Har nu läst alla dina skrivna berättelser om ditt sköna sex med en lite äldre kvinna. Hej.

En längtande blöt mogen fitta är oemotståndligt skönt att spruta i en femma Betyg: 5 Vi tackar för vänliga kommentarer till första delen av Grannsamverkan. Även dina sköna snedsprång med skön tjej. Varför inte ta med Frida till nästa möte. En längtande blöt mogen fitta är oemotståndligt skönt att spruta i en femma Betyg: 5 Vi tackar för vänliga kommentarer till första delen av Grannsamverkan. Alla dina recept som jag provat är fantastiska och jag har jätte glad att jag hittat din sida.