Half bad. Det mörka ödet

Half bad. Det mörka ödet
Antal sidor:
381
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789155261788
Utgivningsdatum:
2015-09-02

Den fantastiska uppföljaren till Half bad - Ondskans son! Ett mörkt, magiskt och gripande äventyr som inte liknar något annat. Nathan har fått sina tre gåvor och hans kraft har vaknat. Men det är en främmande, monstruös förmåga som han inte kan styra. Gång på gång vaknar han upp, blodig och med minnesluckor. Han måste lära sig att kontrollera odjuret inom sig innan det går för långt. Han är fortfarande jagad av myndigheterna. Och på något sätt måste han lyckas rädda sin stora kärlek Annalise, som är fånge hos fienden. Kriget mellan vita och svarta häxor blir bara värre, och när en grupp rebeller går samman mot de vita häxorna dras Nathan in i kampen.

Men kan han lita på rebellerna? Kan han ens lita på sig själv? Half bad - Det mörka ödet är andra delen i Sally Greens osannolikt framgångsrika serie. Trilogin har sålts till över 50 länder.

Jag hoppas att det ska ge alla lite bättre förståelse. Detta är ett MYCKET VIKTIGT ämne då det omedvetet påverkar och styr det mesta i våra liv. Jag hoppas att det ska ge alla lite bättre förståelse. Inre barnet. Inre barnet. Inre barnet. Jag hoppas att det ska ge alla lite bättre förståelse. Detta är ett MYCKET VIKTIGT ämne då det omedvetet påverkar och styr det mesta i våra liv. Jag hoppas att det ska ge alla lite bättre förståelse.

Inre barnet. Inre barnet.