Naprapatins grunder

Naprapatins grunder
Antal sidor:
142
Upplaga:
1
Kategori:
ISBN:
9789144054087
Utgivningsdatum:
2009-03-11

Naprapatin i Sverige, Norge och Finland är stark och naprapaterna i dessa länder är naturliga och uppskattade inslag i vården av patienter med smärta och funktionsrubbningar i rörelseorganen. Naprapaterna är i Sverige idag den största yrkesgruppen inom avancerad manuell medicin med sina drygt 900 legitimerade utövare. Boken Naprapatins Grunder ger en kortfattad beskrivning av naprapatins historia, nutid och framtid. Den riktar sig såväl till studenter som till personal inom hälso- och sjukvårdssektorn men är skriven på ett sådant sätt att den med behållning skall kunna läsas även av personer utan medicinsk förkunskap. Förutom en beskrivning av vad naprapati är ägnas en stor del av boken åt att beskriva det vetenskapliga stödet för naprapati och de behandlingstekniker som används av naprapater.

Naprapater påstår sig diagnostisera, behandla och rehabilitera smärttillstånd och funktionella besvär i rygg, leder och muskler. Aktivera din digitala produkt och logga in för att göra läxan, lösa uppgifter eller för att öva inför tentan. Naprapati (från tjeckiska napravit, 'att korrigera' och grekiska pathos, 'lidande') är en form av manuell terapi som anses höra till alternativmedicin. Naprapati (från tjeckiska napravit, 'att korrigera' och grekiska pathos, 'lidande') är en form av manuell terapi som anses höra till alternativmedicin. Digitala läromedel och kurslitteratur. Aktivera din digitala produkt och logga in för att göra läxan, lösa uppgifter eller för att öva inför tentan.

Aktivera din digitala produkt och logga in för att göra läxan, lösa uppgifter eller för att öva inför tentan. Naprapater påstår sig diagnostisera, behandla och rehabilitera smärttillstånd och funktionella besvär i rygg, leder och muskler. Aktivera din digitala produkt och logga in för att göra läxan, lösa uppgifter eller för att öva inför tentan. Digitala läromedel och kurslitteratur. Aktivera din digitala produkt och logga in för att göra läxan, lösa uppgifter eller för att öva inför tentan.