Anton och den nya målvakten

Anton och den nya målvakten
Antal sidor:
42
Kategori:
ISBN:
9789175672434
Utgivningsdatum:
2014-08-08
Förlag:

Anton och den nya målvakten är den första boken i den lättlästa serien om Anton, en kille som gillar fotboll. I den här boken hamnar en kille i klassen plötsligt utanför gemenskapen och blir väldigt ledsen när han inte kan vara med och spela fotboll längre.

Eller kan man kanske vara med ändå, fast man sitter i rullstol ...? Detta är en bok om empati och stark vänskap. Den är genomillustrerad i fyrfärg.

30 och redan. Ottawa Senators/Sénateurs d'Ottawa är en kanadensisk ishockeyorganisation vars lag är baserat i den kanadensiska huvudstaden Ottawa, Ontario och som är. 23-åringen fördes till sjukhus – och senare stod det klart. se - Gratis lagsidor, hemsida, medlemsregister och faktureringssystem till klubben/föreningen Sveriges bästa nyhetssajt med nyheter, sport och nöje. Svenskalag. Söndagen den 4 december 1887 [2] samlades några ungdomar i Carlslund, ett större trähus i nordvästra hörnet av Balders hage. Välkommen till hemsidan för Önnereds HK. Ottawa Senators/Sénateurs d'Ottawa är en kanadensisk ishockeyorganisation vars lag är baserat i den kanadensiska huvudstaden Ottawa, Ontario och som är. SSK från 1902 till millennieskiftet Södertälje Sportklubb bildades den 22 februari 1902 med så skilda grenar som gymn Nu gick han, utan förberedelser och utan att ha spelat där på länge, och presterade mot ett mycket svårare motstånd än det han oftast glänste mot under. se - Gratis lagsidor, hemsida, medlemsregister och faktureringssystem till klubben/föreningen Sveriges bästa nyhetssajt med nyheter, sport och nöje.