Tanten och flickorna

Tanten och flickorna
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789187227967
Utgivningsdatum:
2013-06-04
Förlag:

Klara och Saga är ute och gungar när de blir inbjudna till tanten som bor i samma trapphus. Hon ger dem en docka, men hur gör man när man är två flickor som ska dela på en docka? Den här berättelsen skrevs av Emel Öven 10 år i Skrivkampen "Av barn för barn" som ägde rum våren 2013 på ett antal skolor i Västerås.

Skrivkampen "Av barn för barn" 2013 är ett samarbete mellan IDA-enheten i Västerås kommun och Pliplop Books * e-publishers. Skrivkampens vinnare togs fram av en jury bestående av både barn och vuxna. Andra böcker i den här samlingen - Clownen Frank letar efter sin näsa - Den försvunna diamanten - Den sjuka kaninen - Det bästa hockeylaget - Draken och den onda riddaren - Mitt liv - Resan till Hawaii - Robin och de grekiska bokstäverna - Siris sommar - Tanten och flickorna "Av barn för barn" handlar om att lyfta fram, bevara och föra vidare barnens egna berättelser. Berättelser som har skrivits och illustrerats i sin helhet av barn. www.avbarnforbarn.se www.pliplopbooks.com www.

idaenheten.se

Tror det kommer bli en helt underbar helg och vi verkar ha vädret med oss. Medan jag ligger och drar mig funderar jag på hur jag lämpligast s. Del 4. var det bättre förr.

18-04-23 NU går jag på semester. En ganska lång berättelse om lite olika saker av Elsa – men väl värd att läsa och begrunda. Medan jag ligger och drar mig funderar jag på hur jag lämpligast s. Ibland blir jag lite filosofisk och börjar begrunda mitt och mina medmänniskors daliga liv och leverne. Fredrik Grönvall 'Frecko' 1890-1971 Loviisanseutu - Lovisanejden Lasinegatiiveista restauroituja amatöörivalokuvaajan valokuvia. Loviisa Lovisa, Ruotsinpyhtää.