Satsa på superfood : ger energi till både kropp och själ

Satsa på superfood : ger energi till både kropp och själ
Antal sidor:
143
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9783848010264
Utgivningsdatum:
2016-11-01
Förlag:

Vet du om att du faktiskt använder superfood varje dag när du lagar mat? Avokado, spenat, blåbär och citroner tillhör de vanligaste superlivsmedlen - alla är superfood. Och visste du att kakao, dadlar och kikärter också tillhör samma kategori? Förutom att superfood smakar gott ger de också en mängd hälsofördelar - antioxidanter, mineraler, vitaminer och mycket mer, och bidrar därtill med att rena och läka både kropp och själ. Vart och ett av de 28 superlivsmedel som presenteras i boken beskrivs i detalj och åtföljs av lätta och läckra recept. Delar av det som tas upp i boken: - Vad är superfood? - Presentation av 28 superfoods, innehåll, nytta och användningsområden. - Var finns antioxidanter? - Recept för 2 personer med näringsvärden. - Recept är till frukost, förrätter, huvudrätter, desserter och bakverk.

Jag är muslim och har i perioder fastat måndagar och torsdagar och vid fullmåne alltså 14:e, 15:e och 16:e dagen enligt månkalendern. Jag är muslim och har i perioder fastat måndagar och torsdagar och vid fullmåne alltså 14:e, 15:e och 16:e dagen enligt månkalendern.

Jag är muslim och har i perioder fastat måndagar och torsdagar och vid fullmåne alltså 14:e, 15:e och 16:e dagen enligt månkalendern. En annan fördel med fastan som är bra att veta, och anledningen till att Mohammed fastade vid fullmåne är att minska framförallt vätskeintaget och på så sätt påverkas mindre av fullmånens effekter. En annan fördel med fastan som är bra att veta, och anledningen till att Mohammed fastade vid fullmåne är att minska framförallt vätskeintaget och på så sätt påverkas mindre av fullmånens effekter. En annan fördel med fastan som är bra att veta, och anledningen till att Mohammed fastade vid fullmåne är att minska framförallt vätskeintaget och på så sätt påverkas mindre av fullmånens effekter. Jag är muslim och har i perioder fastat måndagar och torsdagar och vid fullmåne alltså 14:e, 15:e och 16:e dagen enligt månkalendern. En annan fördel med fastan som är bra att veta, och anledningen till att Mohammed fastade vid fullmåne är att minska framförallt vätskeintaget och på så sätt påverkas mindre av fullmånens effekter. Jag är muslim och har i perioder fastat måndagar och torsdagar och vid fullmåne alltså 14:e, 15:e och 16:e dagen enligt månkalendern. En annan fördel med fastan som är bra att veta, och anledningen till att Mohammed fastade vid fullmåne är att minska framförallt vätskeintaget och på så sätt påverkas mindre av fullmånens effekter.