Hjärtlös

Hjärtlös
Upplaga:
1
Författare:
ISBN:
9789129705898
Utgivningsdatum:
2017-10-10

Maia flyttar tillsammans med sin amerikanska pappa och svenska mamma från Sverige tillbaka till New York där hon en gång föddes. Föräldrarna har fullt upp med sina nya karriärer och Maia blir ensam på dagarna i väntan på att få börja skolan. Fast hon är inte helt ensam, visar det sig ... Det finns en anledning till att föräldrarna en gång lämnade den stora lägenheten som de ärvt av Maias farfar. Grannen i våningen under drömmer underliga drömmar och Maia börjar höra en röst i sitt huvud - på ett märkligt sätt påminner den om hennes egen. Och när familjens husdjur försvinner ett efter ett blir det till slut omöjligt att inte öppna dörren till det låsta hörnrummet.

Men det är inte bara dörren till ett rum hon öppnar. Petrus Dahlin har skrivit ett tjugotal böcker för olika åldrar, bland annat den populära serien om Kalle Skavank för yngre barn och de spännande ungdomsböckernaSkugganochSamlingentillsammans med Lars Johansson.Hjärtlösär en gastkramande historia med övernaturliga inslag för slukaråldern.

Vi bevakar allt från EM och VM i friidrott till Diamond League. Vimil har till ändamål att fungera som stödgrupp, kunskapsbank och påtryckningsgrupp i samhället. synonym okänslig, korsordshjälp okänslig, saol okänslig, betydelse okänslig, vad är okänslig, okänslig stavning,okänslig betyder, annat ord for okänslig, okänslig korsord, okänslig uppslagsverk, okänslig förklaring, hur stavas okänslig RECENSION. Vimil har till ändamål att fungera som stödgrupp, kunskapsbank och påtryckningsgrupp i samhället. maj 4, 2017. Ekvationer Anton skulle hyra en bil av en biluthyrningsfirma där man fick betala 250 kr plus bensinkostnaden som var 10 kr/mil. Gratis att använda. Gratis att använda.