Maktspelet Del 3

Maktspelet Del 3
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789176297902
Utgivningsdatum:
2017-10-27
Förlag:

Maktspelet utspelar sig på Wall Street och i Silicon Valley. Sex ambitiösa högpresterande unga karriärister håller på att börsintroducera dejting-appen Hook. Manipulation, maktspel och intriger är en del av vardagen för dessa män och kvinnor. Och det är en stenhård, krävande vardag. Din vän idag kan vara din fiende imorgon i en värld där allt är till salu - bara priset är det rätta.

Den karismatiske finansmannen och kvinnokarlen Todd Kent är handplockad av Hooks grundare, den geniale men obehaglige Josh Hart. På bara två månader ska investmentbankens team dra in 14 miljarder dollar i aktiekapital. Allt måste bli perfekt, alltför mycket står på spel. Tiden är knapp och påfrestningarna enorma. Maktspelet är en spännande modern thriller skriven av amerikanskan Michelle Miller som har ett förflutet på investmentbanken JP Morgan. Serien tar oss bakom kulisserna i den hårda och maktlystna finansvärlden. Den har bl.

a.

jämförts med Netflix-serien House of Cards och filmerna The Social Network och The Wolf of Wall Street.

Ett oberoende bokförlag som ger ut samhällsdebatt, historia, kulturhistoria, samt handböcker i skrivandets hantverk, demokrati och folkbildning – och förstås. Under sin tid som regent arbetade han oavbrutet med att stärka den svenska kungamakten. Roxane Gay.

Han var stor internationellt och den största och mest kände politiker Sverige haft. Gustav Vasa, född 1496, var Sveriges kung från 1523 fram till sin död 1560. For translation of this to English - 'click' here. Roxane Gay.

13 maj Besök av en gammal dam, Stockholms Stadsteater FULLT 20-22 maj Don Giovanni på Oslooperan, Lars Lerin och Rackstad konstmuseum 30 maj Lars Lerin på. Taliban (pashto: طالبان), av arabiskans ṭālib (طالب) för 'student', är en politisk-religiös väpnad islamistisk rörelse som grundades i Kandahar 1994. VÄL BEKOMME BÄSTA BESÖKARE - ”DET GÄLLER LIVET” - ifall Wi ej.