Undertryck

Undertryck
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789176979266
Utgivningsdatum:
2017-05-05

Är du beredd att möta ditt inre jag, öga mot öga? Adam Berg lever i spillrorna efter en dödsolycka som splittrade familjen, men när han träffar sömnforskaren Herman Wiesler förändras allt. Med hjälp av en experimentell drog dras han allt längre in i sökandet efter förlåtelse - och djupare ner i sig själv. Adams jakt sätter igång en serie oförklarliga händelser och förvandlas snart till en flykt från något mer än bara de mörka minnena som förföljer honom. Kommer han att överleva resan han har påbörjat? Undertryck är den första delen i en trilogi som tar med läsaren på en suggestiv upptäcktsfärd ned i vår djupaste medvetandevärld - en plats som kanske borde lämnas ostörd.

För allas skull. Niklas Lindroth är uppvuxen i Västerås och bosatt i Stockholm sedan år 2000. Han har haft skrivandet som hantverk halva livet, jobbar som copywriter och driver eget företag i reklambranschen. Hans debut Undertryck är en spänningsroman som utmanar hur vi ser på det undermedvetna. Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 15 t. 13 min. Uppläsare: Mattias Palm

se. Här berättar vi mer om fakta kring blodtryck, eller hypertension, som det också kallas.

Undertryck Om man istället suger ut luft ur en sluten plåtburk råder det ett lägre tryck inne i burken än utanför. vecka 25 och då mättes mitt blodtryck till 145/65. Hitta Högt undertryck och hög puls här. Vad är blodtryck. blodtryck undertryck.

Behandling med undertryck Frågeställning.

Högt blodtryck, hypertoni på fackspråk, är en av folksjukdomarna i Sverige. Varför är högt blodtryck farligt och vad kan man göra åt det.